Solucion graso per zinxhire, Durance, 75 ml

Kodi: 51555Falë formulës së posaçme që përmban PTFE, ky produkt lejon një lubrifikim të përsosur dhe të vazhdueshëm të zinxhirit të transmisionit. Është rezistent ndaj agjentëve atmosferikë, penetron thellë dhe nuk ndikon ne hallkat e zinxhirit.

  • Paketimi : 75 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust