Solucion kroskoti shkelqim mat, Durance, 500 ml

Kodi: 51557Ky solucion me shkelqim MAT neutralizuese dhe përdoret për pastrimin e kroskotit të makinave. Mund të përdoret në të gjithe tapicerine e makinës plastike dhe lekure, prej gome, prej druri ose kashte. Cilësia e pastrimit të përkohshëm Durance rikthen dhe e rrit origjinalitetin e tapicerise.

  • Paketimi : 500 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust