Kuti magazinimi, plastike, zezë, 29x23xH20 cm

Kodi: 240894Kjo kuti magazinimi është ideale për ruajtjen e lodrave dhe aksesorëve, perdoren në dhoma gjumi dhe zyra. Kjo kuti e bën magazinimin e lehtë dhe argëtues madje dhe për femijët e vegjel. Dekorative dhe funksionale kjo kuti është zgjedhja e duhur për mbajtjen e sendeve tuaja.

  • Materiali : Plastike
  • Ngjyra : Zezë
  • Kapak : Jo
  • Dorezë : Po
  • Gjerësia : 29 cm
  • Thellësia : 23 cm
  • Lartësia : 20 cm
  • Kapaciteti : n/a
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust