WC, me montim ne toke, dalje poshte, porcelan, e bardhe, 55xH37 cm

Kodi: 22706Seti I Wc-së prej porcelani ‘’Idealine”- me dalje vertikale përmban esencën e formës tradicionale të harkuar me delikatesë e linja të pastra. Me një konstruksion solid dhe simetrik,ky set tualeti I dhuron stil banjës tuaj.Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.Seti I tualetit ‘’Idealine”përmban një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht.Komponentet përbërës të setit janë wc-ja kaseta me mekanizëm dhe kapaku. Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

  • Mënyra e montimit : me montim ne toke
  • Materiali : Porcelan
  • Ngjyra : E bardhe
  • Përmasa e akseve : 16 cm
  • Dalja : dalje poshte
  • Përfshihet kapaku : Po
  • Përmasa e akseve te kapakut : 15 cm
  • Përfshihet kaseta : Po
  • Gjatësia : 55 cm
  • Lartësia : 37 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust