Solucion dhe leckë pastrimi mikrofibër GRUNDING, 20 ml, 20x20 cm

Kodi: 51751Ky xhel pastrimi 20 ml për ekranet, televizorët LCD, plazma, monitorë, laptopë, aksesorë DVD portativë, pajisje mobile bën një tharje të shpejtë dhe të thatë vaj. Kjo e bën sipërfaqen e pastruar antistatike në mënyrë që të tërheqë më pak pluhur.

  • Paketimi : 20 ml
  • Përmasat : 20x20 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust