Pllakë shtrimi CREMA MARFIL CLASSIC, 45x45 cm, qeramike

Kodi: 223456

Flooring tile, Crema Marfil Classic, 45x45 cm, Ceramics
Best Offer


1.199 LEK Ishte 1.832 LEK

Ju kurseni 35% ose 633 LEK

Pllakat e shtrimit CREMA MARFIL CLASSIC me ngjyrën dhe madhësinë e tyre janë të përshtatshme për hapësira mesatare dhe të mëdha të ambienteve tuaja. Kombinimi i përshtatshëm mund të arrihet kryesisht me ngjyra të errëta dhe ngjyrat e ngrohta të tokës, ndërsa mobiljet mund të jenë të ngjyrave të ndryshme. Përshtatet mjaft mirë për ambiente moderne dhe klasike. Përfitimet nga shtrimi me pllaka përfshijnë efektivitetin e tyre në kosto, qëndrueshmërinë si dhe lehtësinë për mirëmbajtje, shtrim dhe riparim.

  • Gjatësia : 45 cm
  • Gjerësia : 45 cm
  • Materiali : Qeramikë
  • Rezistente ndaj : Solucioneve pastrues
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust