Pllakë veshje AZUR, 25x50 cm, qeramike

Kodi: 223459

Wall tile, Azur, 25x50 cm, Ceramics
Best Offer


1.531 LEK Ishte 2.258 LEK

Ju kurseni 32% ose 727 LEK

Pllakat e veshjes AZUR me ngjyrën dhe madhësinë e tyre janë të përshtatshme për tualete mesatare dhe të mëdha. Kombinimi i përshtatshëm mund të arrihet kryesisht me ngjyra të hapura, ndërsa mobiljet e tualetit mund të jenë të ngjyrave të ndryshme. Përshtatet mjaft mirë për tualete moderne dhe klasike. Përfitimet nga shtrimi me pllaka përfshijnë efektivitetin e tyre në kosto, qëndrueshmërinë si dhe lehtësinë për mirëmbajtje, veshje dhe riparim.

  • Gjatësia : 50 cm
  • Gjerësia : 20 cm
  • Materiali : Qeramikë
  • Rezistente ndaj : Solucioneve pastrues
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust