Pllakë shtrimi SAVANA GRIS, 60.8x60.8 cm, porcelan

Kodi: 223468

Flooring tile, Savana Gris, 60.8x60.8 cm, Porcelain
Best Offer


2.313 LEK Ishte 3.238 LEK

Ju kurseni 29% ose 925 LEK

Pllakat e shtrimit SAVANA GRIS me ngjyrën dhe madhësinë e tyre janë të përshtatshme për hapësira mesatare dhe të mëdha të ambienteve tuaja. Kombinimi i përshtatshëm mund të arrihet kryesisht me ngjyra të errëta dhe ngjyrat e ngrohta të tokës, ndërsa mobiljet mund të jenë të ngjyrave të ndryshme. Përshtatet mjaft mirë për ambiente moderne dhe klasike. Përfitimet nga shtrimi me pllaka përfshijnë efektivitetin e tyre në kosto, qëndrueshmërinë si dhe lehtësinë për mirëmbajtje, shtrim dhe riparim.

  • Gjatësia : 60.8 cm
  • Gjerësia : 60.8 cm
  • Materiali : Porcelan
  • Rezistente ndaj : Solucioneve pastrues
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust