Pllakë veshje BLANCO MATE, 33.3x55 cm, qeramike

Modeli: 223471

Best Offer


1.426 LEK Ishte 2.374 LEK

Ju kurseni 40% ose 948 LEK

Pllakat e veshjes BLANCO MATE me ngjyrën dhe madhësinë e tyre janë të përshtatshme për tualete mesatare dhe të mëdha. Kombinimi i përshtatshëm mund të arrihet kryesisht me ngjyra të hapura, ndërsa mobiljet e tualetit mund të jenë të ngjyrave të ndryshme. Përshtatet mjaft mirë për tualete moderne dhe klasike. Përfitimet nga shtrimi me pllaka përfshijnë efektivitetin e tyre në kosto, qëndrueshmërinë si dhe lehtësinë për mirëmbajtje, veshje dhe riparim.

  • Gjatësia : 55 cm
  • Gjerësia : 33.3 cm
  • Materiali : Qeramikë
  • Rezistente ndaj : Solucioneve pastrues
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust