Kondicioner, Inverter, Vivax, 24000 BTU, A++, R32, 59 dB(A)

Modeli: 800924

24 muaj garanci Lexo përshkrimin e plotë


Për një zgjidhje efikase dimër-verë dhë për të mos ndjerë ndryshimet stinore kondicionerët janë zgjedhje perfekte. Kondicionerët Vivax janë kondicionerë efikasë dhe me performancë të shkëlqyer pune.

 • Tensioni : 220-230 V
 • Fuqia : 7.62 kW
 • Niveli i zhurmës : 59/67 dBa
 • Klasi i energjisë : A++
 • Lloji i gazit : R32
 • Sipërfaqja që mbulon : 44-50 m²
 • Përmasat : 94x20.5x27.5 cm
 • Kapaciteti i ngrohjes : 5500-30000 BTU
 • Kapaciteti ftohës : 7000-27126 BTU
 • Konsumi i energjisë në ngrohje : 2.035 Kw
 • Konsumi i energjisë në ftohje : 2.345 Kw
 • Vëllimi i ajrit : 980 m³/h
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust