Pastrues lente për CD-ROM GEMBIRD, 3.5"

Kodi: 52321Pastrues për lente CD-ROM. Vendoseni CD në pajisjen CD-ROM dhe lëreni të pastrojë për 30 sekonda. Rekomandohet të vendosni display e ekranit në 256 ngjyra. Futni disketin e pastrimit në makinë sipas shigjetës së drejtuar. Mos e përdorni disketin më shumë se 15 herë.

  • Përdorimi : Use 15 times
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust