Kosh rrjetë për peshkim XQ MAX, 35x45 cm

Kodi: 51995Rrjetë me 2 seksione ideale për mbajtjen e peshkut apo karremave të freskët. Ajo ka një diametër 35 cm dhe thellësi 45 cm.

  • Diametri : 35 cm
  • Thellësia : 45 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust