Frena për biçikletë me fashetë XQ MAX, gomë, 70 mm

Kodi: 52285Këto ferrota për frena në formë V- je janë simetrike për përdorim në rrotën e parë ose të pasme. Ferrota me performancë të lartë dhe të përshatshme për të gjitha kushtet e motit. Koefiçienti i lartë i fërkimeve për një performancë maksimale të frenimit.

  • Përmasat : 70 mm
  • Paketimi : 2 copë
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust