Zile biçiklete për fëmije XQ MAX, 5.3 cm

Kodi: 52292Kjo zile biçiklete për fëmijë me ngjyra dhe figura të ndryshme me një diametër prej 60 mm do të vlerësohet shumë nga fëmijët tuaj. Ajo fiksohet në timonin e biçikletës ose monopatinës.

  • Diametri : 5.3 cm
  • Materiali : Metal +Plastik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust