Litar kërcimi XQ MAX, 240 cm

Kodi: 52294Përdorimi i këtij litari kërcimi ka përfitime mjaft të mira kardio vaskulare. Merrni litarin tuaj sot dhe fillojeni me një ushtrim të thjeshtë që ka përfitime të jashtëzakonshme. Litar kërcimi me cilësi të lartë me dorezë plastike të veshur për një kapje me rehati maksimale dhe një litar të fortë plastik. Ai është projektuar për t'i bërë ballë tërheqjeve dhe përkuljeve. Gjithashtu është dhe mjaft i shpejtë.

  • Gjatësia : 240 cm
  • Ngjyra : Mix
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust