Zarfa vakumi PERFETTO për ushqime, plastike, 23x21 cm, transparente, 6 copë

Kodi: 710544

Zarfat për ushqimin vakum. Përdorimi me pumpë është sistemi praktik dhe i shpejtë që përdoret çdo ditë për mish, peshk, djath, perime, fruta dhe shumë më tepër të paketuara në vakum.

  • Materiali : Plastik
  • Ngjyra : Transparent
  • Përmasat : 23x21 cm
  • Paketimi : 6 copë
  • Përdorimi : Ruajtje ushqimi
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust