Zarfa vakumi ªPERFETTOª për ushqime, plastike, 25x34 cm, transparente, 6 copë

Kodi: 710600Zarfa PERFETTO është sistemi i ri i ruajtjes së vakumit për çdo lloj ushqimi, pa përdorur energji elektrike ose makineri të shtrenjta. Praktike dhe hapësirë për të shpëtuar. Mirupafshim erës së keqe. Çantat janë të riciklueshme dhe të përdorshme disa herë.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 25x34 cm
  • Ngjyra : Transparent
  • Paketimi : 6 copë
  • Përdorimi : Ruajtje ushqimi
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust