Zarfa vakumi, ªPerfettoª për ushqime, plastik, 30x34 cm, transparent, 4 copë

Kodi: 710601Frescovuoto është sistemi i ri i ruajtjes së vakumit për çdo lloj ushqimi, pa përdorur energji elektrike ose makineri të shtrenjta. Praktike dhe hapësirë për të shpëtuar. Mirupafshim moulds dhe erë të keq. 69/5000Çanta janë të riciklueshme dhe të përdorshme disa herë.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 30x34 cm
  • Ngjyra : Transparent
  • Paketimi : 4 copë
  • Përdorimi : Ruajtje ushqimi
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust