Pastrues me vakum, Polaroid, 145 x 50 mm

Modeli: 52340Ky eshte nje pastrues me vakum universal ku ze nje hapesire te gjere ne te gjitha fushat e serviseve. Ai eshte i ndertuar nga nje material silikoni dhe ndihmon per te pastruar hapesirat e vogla dhe te veshtira nepermjet ajrit.

  • Përmasat : 145 x 50 mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust