Termus udhëtimi , në cantë, plastik-tekstil, ushtarake, 2 lt

Kodi: 710105Cantë e qëndrueshme për përdorim për kohë të gjatë: çanta e shpinës për udhëtim është bërë nga material rezistent i cilësisë së lartë. Materiali prej najloni e bën atë të përshtatshme për të mbajtur më shumë peshë në udhëtimet tuaja.Shiritat masazhues të shpinës ndihmojë në lehtësimin e stresit tuaj në shpatull gjatë udhëtimit. Rripat e supit janë të lehtë për t'u rregulluar në gjatësinë tuaj ideale. Dy xhepa të mëdha rrjete në krah për shishe me ujë ose çadër. Mund ta përdorni atë për të mbajtur bagazhet tuaja të tepërta, e përsosur për udhëtime ditore, pushime, udhëtime, ngjitje në mal, shkollë, kampe dhe gjatë blerjeve.

  • Materiali : Plastik-tekstil
  • Kapaciteti : 2 lt
  • Ngjyra : Ushtarake
  • Paketimi : 1 Copë
  • Përdorimi : Udhetime, ngjitje mali
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust