Termus kampingu, Aliazh, vishnje, 500 ml

Kodi: 710115Termus cilësor dhe shumë I përshtatshëm për ruajtjen e lëngjeve në temperaturën e duhur. Ky termus me material aliazhi ruan shumë mirë lëngjet nga temperaturat e jashtme. Mund të përdoret nga cdo person, si në shtëpi po ashtu për të marrë me vete kafen, qumështin cajin, gjatë një udhetim. Ky termus mund të varet në cantë nëpërmjet grepit që zotëron.

  • Materiali : Aliazh
  • Kapaciteti : 500 ml
  • Ngjyra : Kuqe
  • Paketimi : 1 Copë
  • Përdorimi : Kamping
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust