Lambë për kamping, plastik, e zezë, 16.5x18.5 cm

Kodi: 710123Ky fener i mahnitshëm për kamping 2 në 1 vendosur diku në tavan apo mur do t'ju mbajë të freskët dhe të rehatshëm brenda ose jashtë tendës tuaj dhe 18 llamba të fuqishme led do ta ndriçojnë natën. Gëzoni disa nga komfortet e fenerit në tendë ndërsa shijoni bukurinë e jashtme. Thjesht varni fenerin në tavan të udhëhequr nga çadra ose streha. Karakteristikat përfshijnë: 1.18 llamba super të ndritshme, kërkon 2 d bateri (nuk përfshihen). 2.Deri në 37 orë dritë nga një sërë bateri, 3.Deri në 50 orë (shpejtësi të ulët) ose deri në 30 orë (shpejtësi maksimale) nga një sërë baterish.

  • Materiali : Plstik
  • Përmasat : 16.5x18.5 cm
  • Ngjyra : Zezë
  • Paketimi : 1 Copë
  • Përdorimi : Kamping
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust