Motorsharrë me benzinë, Farm, 52 cc, 45 cm-18'', depozitë karburanti 550 ml

Kodi: 52982Motosharrë, 52 cc, motorr 2 kohësh benzine. Ideale për prerjë degësh apo pemësh duke plotësuar çdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 45 cm-18'', e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundër-vibrimit për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Motorri : 52 cc 2-time
  • Fuqia max : 2.2 Kw
  • Gjatësia e lamës : 45 cm-18''
  • Depozita e karburantit : 550 ml
  • Pesha : 7.9 Kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust