Moket, City life, polipropilen, jeshile, 4 m x 5 mm

Kodi: 16826Moketi me tematikë nga qyteti dhe me një material të butëpolipropilen, është i preferuari i fëmijëve. Ata argëtohen dhe mësojnë mbi sinjalistikën dhe rregullat e qarkullimit. Me kombinimin fantastik të ngjyrave jeshile dhe gri me të cilat fëmijët qetësohen dhe përqëndrohen pa u lodhur, si edhe nxisin zhvillimin psiko-motorr të tyre. Është shumë komod për hapësirat e mëdha ose për të krijuar disa kombinime përmasash sipas dëshirës suaj në ambiente të ndryshme. Pastrohet me vakum dhe pastrohet lehtë! Cilësia e çertifikuar.

  • Linja : Për fëmijë
  • Materiali : Polipropilen
  • Ngjyra : Jeshile
  • Pesha : 1.11 kg m2
  • Mënyra e punimit : Punuar me makinë
  • Përdorimi : I brëndshëm
  • Gjerësia : 4 m
  • Lartësia : 5 mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust