Bide, me montim ne tokë, e bardhë, porcelan, H40x36x53.5 cm

Kodi: 21890Stili tradicional i bidesë IDEALINE ndërthuret mjaft mirë me elegancën dhe qëndrueshmërinë e saj. Dizenjuar në linja të harkuara, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. Aksesorët e fiksimit përfshihen në paketim për të thjeshtësuar montimin.

  • Mënyra e montimit : Montim në tokë
  • Materiali : Porcelan
  • Ngjyra : E bardhë
  • Përmasa e akseve : 16.5 cm
  • Thellësia : 40 cm
  • Gjerësia : 36 cm
  • Lartësia : 53.5 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust