Aksesore mbajtes per makineri shpuese / baze vakumi/permase mesatare

Kodi: 57063Mbajtese per makineri shpimi 995 mm. Perdoret per te bajtur makineri qe shpojne ne beton spo materiale te ngjashem me te ne diamtra te medha. E vogel dhe e lehte per tu trasportuar ne vendin e punes. Gjithashtu ka te integruar ne ne trup montimin e pompes se vakumit nese eshte e nevijshem

  • Kapaciteti i shpimit në beton : 172 mm
  • Marka : DEWALT
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust