GANXHA

Kodi: 34701Ne menyre qe te kemi nje shkarkim total te ujrave prej cative dhe soletave Megatek ka menduar per gjithcka ne detaj. Ulluqet e shkarkimit, xingato ne perberje dhe me ngjyra moderne krijojne mundesin qe ujrat e shirave te devijohen pa demtuar fasadat dhe muret. Te gjitha keto produkte vijne ne nje sistem te plote me ulluqe, tuba dhe aksesore.

  • Ambientet e aplikimit : Ambiente te jashtme
  • Niveli shkelqimit : E palyer
  • Garanci Prodhuesi : 5 vjet
  • Materiali : Celik
  • Certifikata : ISO
  • Gjatësia : 6.5cm
  • Gjerësia : 2.5cm
  • Lartësia : 42.5cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust