Tape me fileto 1-1/2"

Kodi: 54512Tape alumini 1-1/2" per tub zjarrfikesi. Perdoret per te mbyllur daljet e hidranteve apo tubave te zjarrfikese. E ndertuara prej materiali alumini te cilesise se larte, shume I lehte dhe lehtesisht I montueshem

  • Përmasa : 1-1/2"
  • Materiali : Alumin
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust