WC dhe bide, LAURET, SONET, me montim në tokë, porcelan, e bardhë, dalje poshtë, 34x67x H76 cm

Kodi: 224261


Produkti nuk është në stok.

Seti I WC dhe bide prej porcelani ‘’LAURET, SONET”- me dalje poshtë përmban esencën e formës tradicionale të harkuar me delikatesë e linja të pastra. Me një konstruksion solid dhe simetrik,ky set tualeti I dhuron stil banjës tuaj.Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.Seti I tualetit ‘’LAURET, SONET”përmban një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht.Komponentet përbërës të setit janë wc-ja kaseta me mekanizëm dhe kapaku. Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

 • Mënyra e montimit : Montim në tokë
 • Materiali : Porcelan
 • Ngjyra : E bardhë
 • Përmasa e akseve : 18 cm
 • Dalja : Poshtë
 • Përfshihet kapaku : Po
 • Përmasa e akseve te kapakut : 18 cm
 • Përfshihet kaseta : Po
 • Gjerësia : 34 cm
 • Thellësia : 67 cm
 • Lartësia : 76 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust