Parket laminat Kaindl 1383mx159x8mm, 1kuti=2.2m2, class AC4, decor 34029

Kodi: 38785I përshtatshëm për jetën e përditshme. Kaindl është Parket laminat ideal për shtëpine tuaj. Parket laminat Kaindl origjinal është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të Parket laminatt do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpinë tuaj më të madhe. Ky parket laminat ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. Kaindl është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.

 • Marka : Kaindl
 • Modeli I pllakës : Me reliev
 • Garancia : 360 muaj
 • Gjatësia e pllakës së laminatit (mm) : 1383 mm
 • Trashësia e pllakës së laminatit (mm) : 8 mm
 • Gjerësia e pllakës së laminatit (mm) : 159 mm
 • Mostra : jo
 • Qendra tregtare/Banimi : Qendra tregtare/Banimi
 • Metra katror për kuti (m²)  : 2.20m ²
 • Klasi : AC4/32
 • Tipi : Parket Laminat
 • Ngjyra e Families : Lis
 • Ngjyra e përfunduar : Lis
 • Dendësia : HDF
 • Sistemi i montimit : Me Klik
 • Me fugë : Po

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust