Solucion lubrifikues per zinxhire, Durance, 500 ml

Modeli: 51559

New Product


Falë formulës së posaçme që përmban PTFE, ky produkt lejon një lubrifikim të përsosur dhe të vazhdueshëm të zinxhirit të transmisionit. Është rezistent ndaj agjentëve atmosferikë, penetron thellë dhe nuk ndikon ne hallkat e zinxhirit.

  • Paketimi : 500 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust