Motorsharre me benzine, Oleo-Mac, GST 250, 25.4 cc, 10'' standart - 1/4'' (50299001E2A)

Modeli: 53515

New Product

12 muaj garanci Lexo përshkrimin e plotë


Motosharrë 25.4 cc, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 25 cm, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Fuqia : 1.3 HP - 1.0 kW/25.4 cm³
  • Gjatësia e lamës : 25 cm, 10''
  • Depozita e karburantit : 0.19 L/0.22 L
  • Pesha : 2.7 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust