Motorsharre me benzine, Oleo-Mac, GST 360, 35.1 cc, 14''- 3/8'' (50279002E2)

Modeli: 53516

New Product

12 muaj garanci Lexo përshkrimin e plotë


Motosharrë 35.1 cc, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 30-35 cm, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Fuqia : 2.0 HP - 1.5 kW/35.1 cm³
  • Gjatësia e lamës : 30-35 cm, 12''-14''
  • Depozita e karburantit : 0.23 L/0.28 L
  • Pesha : 3.8 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust