Motorsharre me benzine, Oleo-Mac, GS 371, 35.2 cc, 16'' - 3/8'' (50189152E2)

Modeli: 53517

New Product

12 muaj garanci Lexo përshkrimin e plotë


Motosharrë 35.2 cc, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 35-41 cm, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Fuqia : 2.4 HP - 1.8 kW/35.2 cm³
  • Gjatësia e lamës : 35-41 cm, 14''-16''
  • Depozita e karburantit : 0.22 L/0.32 L
  • Pesha : 4.3 Kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust