Prerese bari me fije 450W, 350mm, 8000RPM

Kodi: 10915Prerëse bari 450W. Një vegël perfekte për të prerë dhe modeluar barin në kopshtet tuaja. E pajisur me motor te fuqishëm dhe gjerësi prerëse 35cm për punim të shpejtë dhe efikas. Dorezë dytësore për lehtësi dhe komoditet në përdorim. Punim pa zhurmë

  • Fuqia : 450W
  • Shpejtësia maksimale : 8000 RPM
  • Gjeresia e punimit : 350mm
  • Marka : WORTH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust