Derë e blinduar me model, 100x210 cm, hapje majtas, (ngjyrë vënge)

Kodi: 38448Kjo derë e blinduar për ambiente të jashtme është kombinim i funksionales me estetikën. Dera ka stilin dhe bukurinë që ju dëshironi për shtëpinë ose zyrën tuaj. Ajo mund të mbrojë familjen dhe pronën tuaj nga vjedhjet falë përbërjes që ka. Paneli i brendshëm i derës është me fletë të galvanizuar si dhe ka barriera çeliku të ndërmjetme. Ka kundra bravë, bravë me 3 pistona, sy magjik, MDF 8 mm dhe shul të sipërm.

  • Materiali i bazës : Celik
  • Gjerësia (cm) : 100
  • Gjatesia (cm) : 210
  • Ngjyra : venge
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust