Dere e blinduar, me model , 100x210cm, Hapje majtas, ngjyrë rover

Kodi: 801852Kjo derë e blinduar për ambjente të jashtme është kombinim i funksionales me estetikën. Dera ka stilin dhe bukurinë që ju dëshironi për shtëpinë ose zyrën tuaj. Ajo mund të mbrojë familjen dhe pronën tuaj nga vjedhjet falë përbërjes që ka. Paneli i brëndshem i derës është me fletë të galvanizuar si dhe ka barriera celiku të ndërmjetme. Ka kundra bravë, Bravë me 3 pistona, sy magjik, MDF 8mm dhe shul të sipërm

 • Lloji : Dere e blinduar
 • Përmasat : 88x203cm
 • Përmasat hapsirë dritë per montim : 100x210cm
 • Materiali i strukturës : Metal i zinkuar
 • Materiali i veshjes : MDF
 • Hapja : majtas
 • Ngjyra : rover
 • Izolim akustik : 35dBa
 • Aksesorët e fiksimit të përfshirë : po
 • Izolim termik : 1.50k
 • Nevojitet montim : po
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust