Bashkues gome me fllaxhe 5".

Në stok
Kodi
10119
9,750 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bashkuesit e gomes janë gjerësisht të përdorshme në industrinë e sotme ne bashkimet fleksible. Ai siguron presion më të madh ,rezistent ne temperatura dhe ne lëvizje, gjithashtu ndihmon në kontrollin e goditjeve dhe transmetimit të zhurmës. Forma sferike lejon presionin të ushtrohet vetëm në mënyrë uniforme në të gjitha drejtimet, duke reduktuar kështu forcën e ushtruar mbi linjat e tubacioneve dhe pajisjeve. Fllanxhat e celikut me vrima e bëjnë të lehtë instalimin e tyre.
Specifikime teknike
  • Masa: 5 "(125mm)
  • Materiali: Celik + gomë
  • Presioni: 16 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bashkues gome me fllaxhe 5".
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved