Dafina v.17 h.80

Out of stock
Kodi
330625
590 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Nëpërmjet mozaikut të fidanëve që gjenden në MEGATEK, ju keni mundësinë të keni në tryezën tuaj fruta të freskëta dhe cilësore. Varietetet e ndryshme brenda llojit bëjnë të mundur pasjen e frutit të dëshiruar në çdo stinë. Fidanët japin frytet pas vitit të parë dhe janë përzgjedhur për të përmbushur kërkesa nga më specifiket. Përveç dobive ushqyese, jetesa me bimën krijon premisat për një ambient familjar të qetë dhe shplodhës.
Specifikime teknike
  • Terreni: Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
  • Temperatura: Nuk ka kerkesa
  • Ujitja: Mesatare
  • Ushqyesit: Ushqyes universal, i lëngshem ose granular
  • Ambienti: Të jashtëm
  • Emri shkencor: Laurus nobilis
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Dafina v.17 h.80
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved