Ficus benj. mix 3 plants v14 h55

Në stok
Kodi
330162
750 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Në formën e një bime të dendur me gjethe drithëruese apo të një bonsai me trung të shtrembër, fikusi është shumë i larmishëm. Ai shpalos gjethe të mëdha në formë luge apo gjethe të vogla të ngushta. Është në ngjyrë të blertë të errët, të blertë të ëmbël, në formë pendësh. Është filtër i vogël që pastron ajrin nga pluhuri, alergjenët, kërpudhat dhe bakteret, si dhe neutralizon tymin e duhanit. Mos e mbani shumë në diell dhe mos e ujitni as pak e as shumë. Të gjitha llojet e fikusit, në veçanti ato me gjethe të mëdha kërkojnë kohë për t’u adaptuar në kushtet e dhomës, pandaj nuk duhet zhvendosur e as lëvizur. Kërkojnë hapësirë me dritë dhe atë nga të gjitha anët.
Specifikime teknike
  • Emri shkencor: Ficus benjami
  • Familja: Moraceae
  • Terreni: Perdoret humus ose argjile, ne miksim me reren. Nuk ka nevoje per dhe
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Ficus benj. mix 3 plants v14 h55
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved