Flutra (upa) plastike+vide e zinkuar 6x60mm

Në stok
Kodi
41652
As low as 80 Lekë
Shpërndaj:
Egzistojnë shumë lloje dhe madhësi vidhash,bulonash apo produkte të tjera ne fushën e ndërtimit që bëjnë të mundur lidhjen apo fiksimin e konstruksioneve të ndryshme.Në varësi të projekteve apo përdorimit të tyre si për shembull,në çati,mure të thata apo beton,përdorimi dhe prodhimi i tyre rritet me rritjen e teknologjisë së ndertimit.Llojshmëria e tyre lidhet ngushtë dhe ndryshon nga projekti në projekt.
Specifikime teknike
  • Mënyra e filetimit: Standarte
  • Materiali: Plastike
  • Përdorimi: I përgjithshëm
  • Marka: PATTA
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Flutra (upa) plastike+vide e zinkuar 6x60mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved