Humus, Flortis, bonsai, thes/5 l, substrat për rritje bazike me lapillus dhe rërë

Në stok
Kodi
31769
265 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Produkti përbëhet nga pleh organik i qëndrueshëm në një torfe të mesme i cili furnizon një sasi të lartë të lëndës organike në tokë, një kërkesë e domosdoshme për të favorizuar proceset e thithjes së rrënjës. Pleh organik i qëndrueshëm, torfe bionde. Ideale për të lashtat në kopshtari, lulishte, bime bush, pemë zbukuruese dhe bimë që japin fruta. Përmbajtja e torfës: Lagështia: 20% , Karboni organik (C) me origjinë biologjike: 24%, Azoti total (N): 2%, Raporti C / N: 12
Specifikime teknike
  • Paketimi: Thes/5 l
  • Përmban: Pleh organik, torfe bionde
  • Marka: FLORTIS
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Humus, Flortis, bonsai, thes/5 l, substrat për rritje bazike me lapillus dhe rërë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved