Humus, Flortis, kaktus, thes/5 l, miks substrat për rritje bazike me lapillus dhe rërë

Në stok
Kodi
31771
240 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ky produkt është marrë nga një përzierje e kujdesshme e torfe, lapillus dhe rërës, dhe jep kushtet më të mira të kërkuara nga kaktusët: një substrat shumë poroz, i cili megjithatë nuk thahet plotësisht ndërmjet njërës lotim dhe tjetrit. Përfaqëson habitatin ideal për të gjitha llojet e Opuntia, Mammillaria dhe për disa lloje të Euphorbia succulent. Përdorni substratin në kohën e repotings, të cilat zakonisht janë të nevojshme kur vërehet një ndalesë e rritjes së bimës. Sidoqoftë, bimët e reja kanë nevojë për një përdorim më të shpeshtë se bimët më të vjetra, të cilat mund të ribotohen edhe çdo dy-tre vjet. Torfe kafe, torfe bionde, rërë, pleh organik i qëndrueshëm, lapillus. Përmbajtja e torfës: (përqindja e vëllimit): 55%, pH (në ujë): 7,5, Përçueshmëria elektrike: 0,70 dS / m, Dendësia e dukshme e, thatë: 350 kg / m3, Poroziteti total: 85%
Specifikime teknike
  • Paketimi: Thes/5 l
  • Përmban: Pleh organik, torfe bionde, e zeze
  • Marka: FLORTIS
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Humus, Flortis, kaktus, thes/5 l, miks substrat për rritje bazike me lapillus dhe rërë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved