Laminati KRONOSPAN, 1285x192x12 mm, 1kuti= 1.48 m2, class AC5, decor 8633- Floordreams

Në stok
Kodi
330532
30 vjet garanci
3,537 Lekë
Kuti (1.48 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
E përshtatshme për jetën e përditshme. FLOORFIX është parket laminati ideal për shtëpinë tuaj. Parket Laminati KRONOSPAN origjinal është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të laminatit do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpine tuaj më të madhe. Ky parket laminat ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. FLOORFIX është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.
Specifikime teknike
 • Tipi: Parket Laminat
 • Me fugë: Po
 • Modeli: Me fuge
 • Klasi: AC5/33
 • Modeli i pllakës: Me reliev
 • Ngjyra e përfunduar: Ngjyra e errët arre
 • Paketimi: 6pc
 • Sistemi i montimit: Me Klik
 • Trashësia: 12mm
 • Dendësia: HDF
 • Marka: KRONO FLOORING
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Laminati KRONOSPAN, 1285x192x12 mm, 1kuti= 1.48 m2, class AC5, decor 8633- Floordreams
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved