Mbajtëse çadrash

Mbajtëse çadrash

Në ditët me shi ju duhet me patjetër një mbajtëse praktike çadrash në zyrë. Mbajtësja e çadrave do të sigurojë që çadrat të mos lagin dyshemenë kudo dhe sigurisht të mos humbin, duke u mbledhur në një vend të dedikuar. Këtu në Megatek mund të gjeni modele mjaft interesante të mbajtëseve të çadrave, perfekte për zyrën tuaj!
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved