Parket laminat Kronospan 1285*192*10 mm, 1kuti=1.73m2, class AC4, décor 5341-Sublime

Në stok
Kodi
330539
25 vjet garanci
2,923.70 Lekë
Kuti (1.73 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
I përshtatshëm për jetën e përditshme. KRONOSPAN është Parket laminat ideal për shtëpine tuaj. Parket laminat KRONOSPAN origjinal është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të Parket laminatt do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpinë tuaj më të madhe. Ky parket laminat ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. KRONOSPAN është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.
Specifikime teknike
  • Tipi: Parket Laminat
  • Me fugë: Jo
  • Klasi: AC4/32
  • Modeli i pllakës: Me reliev
  • Ngjyra e përfunduar: Lis
  • Paketimi: 7pc
  • Sistemi i montimit: Me Klik
  • Trashësia: 10mm
  • Dendësia: HDF
  • Marka: KRONO FLOORING
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Parket laminat Kronospan 1285*192*10 mm, 1kuti=1.73m2, class AC4, décor 5341-Sublime
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved