Fuel Spray Pumps

Fuel Spray Pumps

E përdorur shpesh për mirëmbajtjen e të korrave, pompa spërkatëse me karburant përdoret për të vrarë barërat e këqija dhe shkatërruar parazitët. Duke aplikuar pleh, pesticide dhe herbicide në të korra, pompa spërkatëse kontribuon në shëndetin dhe cilësinë e të korrave. Megatek ofron pompa spërkatëse të përshtathsme për çdo nevojë tuajën, në shtëpi apo ambiente profesionale.

7 Items

per page

7 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved