Cables

Cables

Kavot siç mund ta dini, përbëhen nga tre pjesë: bërthama, fijet dhe telat. Për të qenë sa më rezistente, është e rëndësishme që këto pjesë të jenë të një cilësie të mirë. Ndaj Megatek është kujdesur që të sjellë kavo mjaft cilësore në materiale dhe përmasa të ndryshme. Në varësi të materialit, ato përdoren në industri të ndryshme, për të qenë sa më rezistente, të qëndrueshme dhe të përshtatshme.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved