Door Stopper

Door Stopper

Stopuesit e dyerve janë të shkëlqyer në parandalimin e mbylljes së dyerve dhe minimizojnë mundësinë e dëmtimit të derës përmes përplasjes së përsëritur ose mbylljes së fortë. Forma unike ndalon mbylljen e dyerve dhe goma përreth mbron nga dëmtimi. Në Megatek do të gjeni stopues për dyer të disponueshëm në një larmi stilesh, llojesh dhe madhësish.

Items 1-27 of 48

Page
per page

Items 1-27 of 48

Page
per page