Gate Valves

Gate Valves

Saracineskat me volant janë valvula, të cilat përdoren për të izoluar dhe rregulluar rrjedhjen e ujit, mekanizmi mbyllës i të cilës ka formën e një disku, i cili mund të jetë prej bronxi ose gome. Duke lëvizur diskun e kontrollit me anë të dorezës e pozicionojmë atë paralel ose kundra rrjedhjes së ujit.

18 Items

per page

18 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved